logo
facebook
whatsapp

Zijn er bijwerkingen?

de behandeling is veilig en effectief is voor vetverwijdering zonder chirurgische ingrepen. Tijdens de procedure kunt u een diep trekkend gevoel en gevoelloosheid ervaren. Veel cliënten hebben minimaal ongemak na de procedure; Echter, u kunt één of meer van de volgende sensaties ervaren in het behandelde gebied: zwelling, jeuk, tintelingen, gevoelloosheid, gevoeligheid bij aanraking, blauwe plekken of roodheid. Alle verschijnselen verdwijnen binnen 2 tot 3 weken weer vanzelf. Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling hervat worden.

Wanneer is Cryolipolyse niet geschikt

Indien u bekend bent met Cryoglobulinemia, het Donath-Landsteiner syndroom, Leverproblemen, Fenomeen van Raynaud, Extreme kou netelroos (Urticaria) Hypoproteinemia dan kunt u geen behandeling ondergaan. Daarnaast is de Cryolipolyse procedure geen oplossing voor obesitas / overgewicht. Onze deskundige behandelaars beoordelen of u geschikt bent voor de ingreep.

Hoe voelt het aan

De druk van het zuigen van een vacuüm applicator kan een gevoel van hard trekken, of knijpen veroorzaken. Als het koelen begint, dan zult u de eerste paar minuten een behoorlijke mate van druk en intense kou ervaren. Deze sensaties verdwijnen snel. Veel mensen lezen, kijken televisie of werken op hun laptop tijdens de Cryolipolyse behandeling.

Hoe snel resultaat en is het resultaat blijvend

Na de Cryolipolyse behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na 3 tot 5 weken. De meest zichtbare resultaten na 3 maanden. Uw lichaam zal tot vier maanden na de procedure doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen. De met Cryolipolyse behandelde vetcellen zijn verdwenen en versneld afgevoerd door het lichaam. De nog aanwezige vetcellen in het lichaam kunnen bij een ongezonde levensstijl natuurlijk gaan groeien. Een gezonde levensstijl is aan te raden voor blijvend gewichtsverlies.  

Waar gaan de vetcellen naartoe

Als de vetcellen zijn gekoeld dan zullen ze afbreken. In de periode na de behandeling zal het lichaam de beschadigde vetcellen op natuurlijke manier via de stofwisseling verwerken. Hierbij komen geen schadelijke stoffen vrij in het lichaam. Eenmaal weg, dan komen ze niet meer terug.

Hoelang duurt de behandeling

Dat is afhankelijk van de te behandelen zone. De Cryolipolyse procedure voor de buik duurt bij ons 40 minuten, omdat wij over de allernieuwste behandelkop beschikken. De behandeling van love handles duurt met 2 applicatoren ook ongeveer 40 minuten. U maakt samen met de Cryolipolysedeskundige een behandelplan afgesteld op uw wensen. vaak volstaat één behandeling, maar het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om uw gestelde doelen te bereiken. (Gemiddeld 3 behandelingen). Wel wordt het resultaat per behandeling steeds groter.

Is de Cryolipolyse behandeling veilig?

De Cryolipolyse behandeling draagt het Amerikaanse FDA-keurmerk. Met ruim 2,5 miljoen Cryolipolyse behandelingen wereldwijd uitgevoerd is het bewezen dat de behandeling een veilige en effectieve manier is voor vetverwijdering zonder chirurgische ingrepen.