logo
facebook
whatsapp

Hoe werkt het

Cryolipolyse is de toepassing van (extreme) kou op een gebied met gelokaliseerde vetophopingen. Door middel van deze kou worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afsterven en in de periode na de behandeling door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgevoerd. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

VETBEVRIEZEN = CENTIMETERS VERLIEZEN!

Maak nu een afspraak

Vet verwijderen zonder operatie

De Cryolipolyse procedure is ontwikkeld door wetenschappers aan Massachusetts General Hospital in Boston, een opleidingsziekenhuis van Harvard Medical School. Zij kwamen op het idee dat vetcellen selectief aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot het innovatieve koelingsproces.
Tijdens de behandeling koelt een speciale applicator de vetcellen op specifieke plaatsen op het lichaam. De huid en omringende weefsels blijven onbeschadigd. Door deze gecontroleerde bevriezing verdwijnen vetcellen en zal de vetlaag geleidelijk verminderen. De vetcellen worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Waardoor het vet dat u altijd kwijt wilde is verdwenen!

NIEUW!

Wij behandelen nu ook mannenborsten ( gynaecomastie)

Wij kunnen nu ook uw kin behandelen met onze mini Cryolipolyse behandeling


Wat doet Cryolipolyse

Cryolipolyse verwijdert hardnekkige vetrolletjes definitief. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ontwikkelde Cryolipolyse techniek. Deze techniek maakt het mogelijk vetcellen selectief te koelen en vervolgens te verwijderen. Cryolipolyse is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Zo werkt Cryolipolyse

Maak nu een afspraak